Mourinho becomplimenteert Mallorca

Jeffrey

Real Madrid werkte tegen Real Mallorca pas laat een 1-0 achterstand weg. Door goals van Higuaín en Callejón werd het 1-2. Mourinho's complimenten gingen naar de tegenstander.

De trainer van Real Madrid was van mening dat Mallorca zich goed had ingesteld op de tegenstander. "We moesten in de tweede helft risico nemen om alsnog te kunnen winnen. We speelden tegen een team met een grote coach die verdedigend goed georganiseerd was'', aldus de Portugees tegenover Spaanse media.

"Ze wisten waar onze kracht lag. Ze speelden een geweldige eerste helft. Soms moet je de tegenstander een compliment geven", aldus Mourinho op de persconferentie na het duel.

Real Mallorca kwam door een doelpunt van Tomer Hemed op voorsprong. Gonzalo Higuaín en José Maria Callejón waren verantwoordelijk voor de treffers van Real Madrid.

Nederlander Gianni Zuiverloon moest bij de thuisploeg negentig minuten toekijken vanaf de tribune. "Ik vond Madrid zwak tot matig. Er zat zeker meer in voor Mallorca", analyseerde de oud-speler van onder meer Feyenoord en sc Heerenveen tegenover Sport1.