[Upd] Mental Theo hoaxt vernieling plasma-tv

Djeez

Mental Theo heeft afgelopen nacht zijn plasma-tv gesloopt. Hij deed dit door een laptop door het scherm te gooien. De dj was woedend dat Charly Luske uit 'The Voice of Holland' was gestemd.

"Ik gooi echt mijn laptop door mijn plasma", twitterde hij even na middernacht. "Kan niet anders dat Charly doorgaat, en ik stuur per direct een foto. Beloofd!"

Enkele minuten later volgde een tweede tweet. "Kut kut kut kut! Ik ga het nu doen , godverdomme!" De derde en laatste tweet volgde al snel, gevolgd door een foto. "Uit respect voor @Charlyluske , ik ga je helpen met een super single! Hier is mijn kapotte plasma."

Op FOK! wordt inmiddels heftig gereageerd op de actie van de in de jaren '90 populaire dj. De een vindt hem een baas of een held, terwijl de ander zijn twijfels heeft. Volgens sommige FOK!kers was de tv al kapot, en hoe kon hij nu twitteren als hij zijn laptop kapot heeft gegooid? Volgens anderen heeft hij vast wel meer dan één computer...

Update 13.00 uur:
Het lijkt erop dat Theo Nabuurs ons lelijk bij de neus heeft genomen. Dankzij dapper speurwerk van FOK!ker batb weten we dat de dj gewoon heeft gegoogled op 'panasonic plasma tv damaged'. Dit levert dit plaatje op.

De tv op het plaatje van desbetreffende nieuwsartikel is op exact dezelfde manier gebarsten als die van Theo. De kans dat twee televisies op dezelfde manier barsten, is nog kleiner dan de kans op een Elfstedentocht dit jaar. Hiermee heeft Mental Theo zich genomineerd voor de titel 'Aandachtshoer van 2012'.

Update 14.20 uur:
Inmiddels heeft Theo zelf ook gereageerd over de ontstane commotie. "Haha eindelijk zijn ze wakker", twitterde hij om half twee. "Natuurlijk gooi ik mijn plasma niet stuk!! Tip; geloof niet alles wat je ziet en hoort in de media. Theo." Wel belooft hij dat de afspraak met Charly Luske staat. "Ik wil heel graag met hem de studio in !!!" Ook bekent hij dat het photoshoppen een klusje van drie minuten was.