Optimisme rond nieuwe Pirates of the Carribean film

Borizzz

Voor de film Pirates of the Carribean 5 lag al een script klaar toen het vorige deel, Pirates of the Carribean: Om Stranger Tides nog in de bioscoop moest verschijnen. De producent, Jerry Bruckheimer, gaf na de tegenvallende receptie van het vierde deel aan dat dit scenario niet goeg genoeg was en dat het herschreven diende te worden. Ook de regisseur, Rob Marshall, leek niet meer zo zeker van Pirates of the Carribean 5.

Dezelfe Marshall vertelde onlangs aan The Hollywood Reporter: "Er wordt op dit moment hard aan het scenario gewerkt. Het moet een hoog niveau krijgen want we willen ons publiek niet teleurstellen. Als we het goede niveau van de eerste films niet halen, dan heeft het ook geen zin om een vijfde deel te maken. Johnny denkt er ook zo over. Hij wil een goed script zien voordat hij weer in de huid van Jack Sparrow kruipt."

Betekent deze uitspraak dat Marshall toch gewoon de regie weer op zich zal nemen? Aangezien Johnny Depp ook een liefhebber is van deze regisseur lijkt deze kans groot. En zonder hem blijft er maar weinig van deze franchise over.