Ex-Westlife-zanger Brian McFadden gaat trouwen

Jordy Kruse

Brian McFadden is weer verloofd. De zanger, die bekend werd als lid van de boyband Westlife, heeft zijn vriendin Vogue Williams ten huwelijk gevraagd. "Ik ben verloofd!", twitterde McFadden vrijdag. "Ik ben verrukt."

Niet veel later plaatste McFadden een foto van zijn verloofde op Twitter. "Mijn prachtige aanstaande." De 24-jarige Vogue Williams is een Ierse realityster. Williams is bekend van de show Fade Street, die losjes is gebaseerd op het Amerikaanse The Hills. De blondine leerde McFadden in mei kennen.

De 31-jarige McFadden, die in 2004 uit Westlife stapte, was tot april verloofd met de Australische zangeres Delta Goodrem. Zij zou inmiddels een relatie hebben met Nick Jonas, bekend van de Amerikaanse groep The Jonas Brothers.

McFadden heeft twee kinderen uit zijn huwelijk met zangeres Kerry Katona, bekend van de meidengroep Atomic Kitten. Met haar was de zanger van januari 2002 tot september 2004 getrouwd, hun dochters Molly Marie en Lilly-Sue zijn 10 en 8 jaar oud. Voordat McFadden trouw beloofde aan Katona scharrelde hij met Lene Nystrøm Rasted van de popgroep Aqua en Hannah Spearritt van S Club 7.