Redknapp: ''Deur altijd open voor Beckham''

Jeffrey

David Beckham is transfervrij en heeft de clubs voor het uitkiezen. Paris Saint-Germain werd al afgewezen. Harry Redknapp zet de deur voor Becks wagenwijd open.

De manager van Tottenham Hotspur zou de superster maar al te graag verwelkomen. Vorig jaar trainde Beckham al een tijdje mee bij de Spurs. in de winterstop van het Amerikaanse voetbalseizoen.

"Als David hier wil komen voetballen, kan dat", aldus Redknapp. "Dan is-ie meer dan welkom. We hebben nog niet met elkaar gesproken, maar de deur staat hier altijd open voor hem."

Redknapp beseft dat er meer kapers op de kust zijn. "Ik weet zeker dat er meer geïnteresserde Premier League-clubs zijn. Kijk maar naar Paul Scholes: maakt zijn rentree bij Manchester United. Thierry Henry bij Arsenal. Robbie Keane keert terug bij Aston Villa. Oudere spelers zijn nog steeds in trek."

"Ik weet niet of zijn komst financieel mogelijk is. Vorig seizoen zijn we er helaas niet uitgekomen. Maar het was al geweldig om David hier aan het trainen te hebben. Jongere spelers leren daar veel van. Wie weet komt het nu wel tot een overgang."