'Khloé is geen Kardashian'

Redactie

Khloé is geen zus van Kim en Kourtney Kardashian. De 27-jarige realityster is het resultaat van een buitenechtelijk avontuurtje van haar moeder Kris. Dat zeggen twee ex-geliefden van de vader van de realitysterren tegen het Amerikaanse roddelblad Star Magazine.

"Khloé is niet zijn kind, daar was hij heel stellig over", zegt Jan Ashley, een ex van Robert Kardashian. Volgens Ashley was het geen geheim dat zowel Robert als Kris tijdens hun huwelijk vreemdging. In haar meest recente boek bekent Kris dat zij haar echtgenoot Robert inderdaad niet trouw was.

Khloé zou zelf weten dat ze eigenlijk geen Kardashian is, beweert de weduwe van Robert Kardashian. "Ze had het er heel vaak over", zegt Ellen Kardashian, die de advocaat twee maanden voor diens plotselinge dood trouwde. "Ze lijkt ook niet op de andere kinderen, ze is langer, heeft een andere lichaamsbouw en ander haar."

Kim, Kourtney en Khloé hebben hun mode-imperium opgebouwd rond hun achternaam. Zo heten hun boetiekjes Dash en krijgen kledinglijnen vaak een naam met dubbele k. Wie Khloés biologische vader is en wat haar werkelijke achternaam zou zijn, is niet bekend.