Bruma: "Feyenoord blijft mijn club"

Redactie

Hamburger SV-verdediger Jeffrey Bruma is momenteel met zijn ploeg op trainingskamp in Marbella, dezelfde plaats waar zijn oude club Feyenoord zich bevindt.

Beide clubs werken in Marbella een trainingskamp af ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. In de Zuid-Spaanse kustplaats kwam Bruma al enkele oud-ploeggenoten tegen. "Met meerdere jongens heb ik nog contact. Leuk om ze hier in Marbella weer even te zien", aldus de verdediger op de officiële clubsite van Feyenoord.

Met veel spelers van de huidige ploeg van de Rotterdammers speelde Bruma in de jeugd nog samen, alvorens hij naar Chelsea vertrok. "Het is mooi om te zien dat zij zoveel kansen krijgen van de trainer." Bruma koestert nog steeds warme gevoelens voor zijn oude club. "Ik mag dan al even weg zijn bij Feyenoord, het blijft toch mijn club."

Bruma komt momenteel op huurbasis uit voor de Noord-Duitsers, maar staat nog altijd onder contract bij Chelsea. De Londenaren konden de Oranje-international geen speeltijd garanderen en willen het talent in de Bundesliga laten rijpen.