Lindsay Lohan wil Liz Taylor spelen

Borizzz

Lindsay Lohan wil dolgraag de vorig jaar overleden Elizabeth Taylor spelen in het drama Elizabeth & Richard: A Love Story. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline. De film gaat over de turbulente liefdesaffaire die de actrice had met Richard Burton.

Net als Liz Taylor brak Lohan als kind door op het witte doek en heeft ze een veelbesproken privéleven. De 25-jarige Amerikaanse was vorige maand nog naakt in de Playboy te bewonderen als Marilyn Monroe.

Lohan is de afgelopen jaren vooral in het nieuws door haar verslavingen en problemen met de wet. Vorig jaar moest ze in een mortuarium werken als taakstraf voor diefstal. Ze werd in 2009 uit de film Inferno gezet waarin ze pornoactrice Linda Lovelace zou spelen, omdat ze zich had misdragen. Taylor kampte met een alcoholprobleem en was een tijd verslaafd aan pijnstillers.

Het drama waarvoor Lohan onderhandelt is niet de enige film over Taylor en Burton. Filmmaatschappij Paramount vroeg Martin Scorsese vorig jaar een drama te maken over het stel dat twee keer trouwde. Taylor en Burton werden in 1962 voor het eerst verliefd tijdens de opnamen van Cleopatra. Beiden waren toen gehuwd en hun affaire veroorzaakte opschudding. Wanneer Elizabeth & Richard: A Love Story in productie gaat, is niet bekend.


Lindsay Lohan wil Liz Taylor spelen (Foto: Novum)