Beyoncé ontkent keizersnede

Redactie

Beyoncé ontkent dat haar dochter Blue Ivy ter wereld is gekomen via een keizersnede. De 30-jarige zangeres, die zaterdag beviel van haar eerste kind, laat weten dat Blue Ivy op de natuurlijke manier is geboren.

"Haar geboorte was emotioneel en erg vredig, we zijn in de zevende hemel", lieten Beyoncé en Jay-Z twee dagen na de komst van hun eerste spruit weten. Blue Ivy weegt 3,2 kilo en zag het levenslicht in New York. "We willen iedereen bedanken voor jullie gebeden, gelukswensen, liefde en steun."

Hoewel Blue Ivy pas drie dagen oud is, zorgt ze al voor aardig wat ophef. Zo is een evenementenbureau met dezelfde naam niet blij met de keuze van Beyoncé en Jay-Z en klagen ouders van andere pasgeboren baby's in het New Yorkse ziekenhuis over de beveiliging.

De directie van het Lenox Hill Hospital zegt dat het personeel last heeft van alle verhalen over de gang van zaken rond het nageslacht van de zangeres en de rapper. De directeur ontkracht geruchten dat Beyoncé en Jay-Z een miljoen dollar betaalden om een hele verdieping af te huren. "Ze betalen het gebruikelijke tarief voor een kamer."