Sir Christopher Lee over The Hobbit

Borizzz

Sir Christopher Lee heeft onlangs in zijn Kersttoespraak zijn afgelopen filmjaar besproken. Hij is ingegaan op de films The Hobbit - An Unexpected Journey, Dark Shadows, Hugo en The Wicker Tree. Ook meldt hij dat hij gezien zijn leeftijd geen grote rollen meer op zich kan nemen. 

Christopher Lee, die over enkele maanden 90 wordt, spreekt in onderstaande video's over zijn rol in The Wicker Tree, dat op geen enkele manier een vervolg is op The Wicker Man. Martin Scorsesse noemt hij een van de beste regisseurs aller tijden. Op het moment dat hij ingaat op The Hobbit - An Unexpected Journey ontkracht hij het gerucht dat Viggo Mortensen als Aragorn terugkeert. Ook zijn eigen rol, die van Saruman, zal heel anders zijn dan The Lord of the Rings. In The Hobbit is Saruman goed en nobel en vormt hij het hoofd van de orde van de tovenaars. Zoals hij eigenlijk altijd al geweest was.

Mocht je de hele video te veel zijn dan kan met het overzicht hieronder opgezocht worden wanneer gesproken wordt over welke film:

2:20 The Wicker Tree

2:55 Hugo

6:30 de twee Hobbit-films

7:55 Viggo Mortensen

8:50 Saruman

9:55 Dark Shadows