Zoon Wendy van Dijk lichtgewond na ongeluk

Redactie

De zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé heeft zaterdag een ongeluk gehad. De 8-jarige Sem raakte lichtgewond toen hij tegen een auto klapte. Dat bevestigt Mike van Dijk, de broer van Wendy, aan RTL Boulevard.

Toen Wendy haar zoon afzette in het dorpshuis in haar woonplaats Nigtevecht, sprong Sem de auto uit en klapte op een andere auto. Toen Wendy uit haar auto sprong, vergat ze in alle paniek haar eigen auto op de handrem te zetten, waardoor Sem bijna onder de auto van zijn moeder terechtkwam.

Wendy is direct met haar zoon naar het ziekenhuis gegaan, waar bleek dat zijn been gekneusd is. Volgens Mike van Dijk is iedereen inmiddels van de schrik bekomen.

"Je schrikt je natuurlijk helemaal rot", vertelde Wendy maandagavond in de uitzending van RTL Boulevard. Volgens de presentatrice had haar zoontje 'tien beschermengeltjes op zijn schouder' zitten. "Hij loopt met een gipspootje en krukken rond, maar hij doet dat met heel veel flair."

Sem is de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Zij zouden in 2002 trouwen, maar het huwelijk werd afgeblazen toen Xander bekende vreemd te zijn gegaan. Van Dijk heeft ook een 1-jarige dochter met Erland Galjaard, met wie ze momenteel een relatie heeft.