C. Ronaldo: "Ze moeten hun mond houden"

Peterselieman

Aan de hand van Cristiano Ronaldo spoelde Real Madrid gisteravond de pijnlijke nederlaag tegen FC Barcelona weg tegen Sevilla (2-6). Ronaldo maakte een getergde indruk.

De flamboyante Portugees bracht met drie treffer zijn seizoenstotaal op twintig. Daar had hij slechts zestien wedstrijden voor nodig. Ronaldo kreeg afgelopen week veel kritiek, nadat hij tegen Barcelona geen indruk kon maken. De aanvaller haalde na afloop van het duel tegen Sevilla hard uit naar de criticasters.

"Zij hebben geen verstand van voetbal", aldus Ronaldo tegenover diverse Spaanse media. "Ze moeten hun mond houden, want ik werk hard voor de ploeg. Iedereen die slechte dingen over mij zegt, heeft geen verstand van voetbal. We staan op de eerste plaats en doen dus mee om de titel."

Ondanks zijn mindere beurt tegen de Catalanen maakt Ronaldo een ijzersterk seizoen door. De Portugees tekende gisteravond al voor zijn vijfde hattrick in dit seizoen. Afgelopen voetbaljaar brak hij een record door in zes wedstrijden drie treffers voor zijn rekening te nemen.