Star Wars pre-orders krijgen ruimte

wc-eend

BioWare heeft bekendgemaakt dat gamers die 'Early Acces' hebben in Star Wars: The Old Republic twee dagen de tijd krijgen na 20 december om een legale code in te voeren van de game. Dit zorgt er voor dat mensen die een pre-order na de 20e binnenkrijgen niet gelijk in een lastig pakket komen.

Mocht je zelf problemen verwachten met de levering van je pre-order dan zal je contact op moeten nemen met de leverancier en het met hun oplossen. BioWare kan namelijk deze twee dagen niet verlengen tot een langere periode. Mensen die de game via Origin hebben besteld zullen de code binnen nu en overmorgen gemailed moeten krijgen.

"We understand that for some, your copy of the game may still arrive on or after 22nd December, unfortunately, we cannot extend the grace period any further. We suggest you contact your retailer to discuss shipping options, if this is a concern." gaven de bazen van BioWare aan.

De gratis periode van dertig dagen zal niet aangetast worden door deze twee dagen. Wie zijn code voor 20 december registreert zal wel toegang hebben tot de game maar het factureren gaat pas in vanaf 20 december.