Milner: "Moeilijk om Van Persie af te stoppen"

Niels (DerMeister)

James Milner neemt het zondag met Manchester City op tegen Arsenal. De middenvelder vreest de in topvorm verkerende Robin van Persie.

City werd maandag weer op aarde gezet. De ploeg van trainer Roberto Mancini liep op bezoek bij Chelsea de eerste competitienederlaag op (2-1) en zag aartsrivaal Manchester United tot op twee punten naderen. Ook zondag staat The Citizens een zware dobber te wachten, wanneer de ploeg op bezoek gaat bij Arsenal.

Milner benadruk het belang van een driepunter. "We spelen zondag een grote wedstrijd en we richten ons op een overwinning", vertelt de middenvelder op de officiële clubsite van City. "Terugslaan is heel belangrijk. Het is slechts één nederlaag, je moet er zo veel mogelijk van leren en daarna verdergaan."

Milner weet dat winnen bij Arsenal niet vanzelfsprekend is, zeker niet met een excellerende Van Persie in de gelederen. "Van Persie is een van de topspelers in dit land. Het wordt lastig om hem af te stoppen, maar het is niet alleen hij. Ze hebben wel meer goede spelers in hun elftal rondlopen."