Gordon met zanggroep niet naar Songfestival

Redactie

Los Angeles, the Voices trekt zich terug uit de competitie van het Nationaal Songfestival. Een woordvoerder laat weten dat de zanggroep met Gordon het te druk heeft met andere werkzaamheden.

"Het komt qua tijd niet meer uit", vertelt de woordvoerder. "Er is te weinig tijd om een act te leveren met de kwaliteit die we willen."

Gordon wilde in eerste instantie direct als Nederlandse act geplaatst worden voor het Eurovisie Songfestival. De groep zou dan bijvoorbeeld net als de 3JS via het Nationaal Songfestival bepalen met welk nummer zij Nederland zouden vertegenwoordigen. De TROS besloot echter de winnaar dit keer te bepalen via een competitie waar iedereen zich voor in kan schrijven.

Los Angeles, the Voices had twee liedjes ingestuurd, Nothing is Gonna Stop Me Now en All Over the World. Het Nationaal Songfestival wordt op 26 februari uitgezonden, de kandidaten worden in januari bekendgemaakt.

Los Angeles, the Voices richt zich de komende tijd op het theaterprogramma en toer door het buitenland. De groep, die naast Gordon bestaat uit Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter William Strykes, liet eerder weten door te willen breken in Duitsland en de Verenigde Staten.