Trailer: Jack The Giant Killer

dekatophetspek

Jack the Giant Killer is de nieuwe film van Bryan Singer. De film zal vanaf 15 juni 2012 in de bioscopen te zien maar er is nu al een eerste trailer uitgebracht.

Jack the Giant Killer is gebaseerd op een oud Engels sprookje. In het verhaal veroorzaakt een boerenknecht een intergalactische oorlog als hij per ongeluk een poort tussen onze wereld en een wereld van reuzen opent. De reuzen willen de planeet opeisen waarvan ze ooit werden verjaagd. Ze houden echter geen rekening met Jack, die alles in de strijd hooit om zijn wereld te behouden. Jack moet strijden met wezens, waarvan hij altijd dacht dat alleen in legendes voorkwamen. De jonge strijder staat nu echter zelf op het punt om een legende te worden.

De film kent een cast met onder meer Nicholas Hoult (Beast in X-Men: First Class), Eleanor Tomlinson (Alice in Wonderland), Stanley Tucci (Captain America: The First Avenger), Ian McShane (Blackbeard in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Bill Nighy (Valkyrie) en Ewan McGregor. Bryan Singer maakte eerder faam met films als The Usual Suspects, X-Men, X2, Superman Returns en Valkyrie.