Narsingh: "Ik sta open voor contractverlenging"

Peterselieman

Luciano Narsingh was zaterdag een van de uitblinkers bij sc Heerenveen. De vleugelaanvaller sprak na afloop onder meer met Goal.com. De Friezen versloegen door vijf doelpunten van Bas Dost laagvlieger Excelsior uiteindelijk met 0-5.

Narsingh maakte veel indruk door maar liefst vier assists voor zijn rekening te nemen. De vleugelaanvaller is dit seizoen een van de smaakmakers bij de Friese club, maar denkt nog niet aan een stap hoger.

Het contract van Narsingh loopt af in 2013, maar Heerenveen heeft nog geen poging ondernomen om de verbintenis op te waarderen. "Dat zou wel mooi zijn als dat wel gebeurt", aldus de aanvaller tegenover aanwezige media, waaronder Goal.com. "Ik sta zeker open voor contractverlenging. Dit is toch de club die mij de kans heeft gegeven om in de Eredivisie te spelen."

Narsingh wacht echter rustig af en richt zich gewoon op Heerenveen. "Ik wil dit seizoen gewoon alle wedstrijden spelen en belangrijk zijn door veel assists te geven en doelpunten te maken. Met een vertrek ben ik dus zeker nog niet bezig."