EA maakt toevoegingen aan f2p-arsenaal

Stefan Walthie (StefanW)

EA Interactive heeft aangekondigd haar portfolio van free-to-play games voor mobiel uit te breiden met FIFA Superstars en Theme Park voor iOS. Beide games zijn nu gratis te downloaden in de iTunes Appstore en zijn compatible met de iPhone, iPod en iPad.

FIFA Superstars voor iOS brengt de populaire Facebook game naar mobiele toestellen. Spelers kunnen hun favoriete voetbalspelers kiezen, van Rooney tot Kaka, om hun ultieme team te managen terwijl ze het opnemen tegen hun vrienden.

EA biedt een compleet nieuwe game-ervaring door haar best verkopende game Theme Park naar iOS te brengen. Spelers kunnen hun eigen pretpark maken, beheren en verder ontwikkelen met spannende attracties en verleidelijke winkels. Vervul de opdrachten om een level verder te komen en nieuwe opties te unlocken. Spelers hebben de mogelijkheid om het park op te bouwen en eindeloos te spelen of ze kunnen Super Tickets kopen indien ze sneller winst willen maken, hun bouwtijden willen verkorten en eerder toegang willen hebben tot nieuwe winkels en attracties.

Zoals alle gratis en freemium games van EA, bieden ook FIFA Superstars en Theme Park de mogelijkheid om op vele manieren de game te spelen, waarbij je de keuze hebt om gratis te spelen of om sneller te gaan door de unieke in-app aankopen.