J.J. Abrams wil Edgar Ramirez in Star Trek

Borizzz

J.J. Abrams wil Edgar Ramirez als slechterik in Star Trek 2. De regisseur is naarstig op zoek naar een vervanger voor Benicio del Toro, die onlangs uit het filmproject stapte. De 34-jarige Ramirez staat boven aan de verlanglijst van Abrams, schrijft het Amerikaanse filmblad Variety.

De Venezolaanse acteur, bekend van The Bourne Ultimatum, is nog niet officieel gevraagd maar zou deze week via Skype auditie hebben gedaan. Ook de Spaanse Jordi Molla is in de race voor de rol. Waarom Benicio del Toro de rol liet schieten is onbekend.

Abrams heeft net als bij zijn andere filmprojecten nog niets losgelaten over de plot van Star Trek 2. Welke slechterlik Ramirez zou gaan spelen, is dan ook onbekend. Volgens geruchten gaat het om de slechte supermens Khan, maar dat ontkennen Abrams en filmmaatschappij Paramount.

Wel is duidelijk dat de personages Kirk, Spock en Uhura weer worden gespeeld door Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana. Zij waren ook te zien in Star Trek uit 2009. De opnamen van Star Trek 2 moeten in januari van start gaan en de film moet in mei 2013 in de bioscopen draaien.


J.J. Abrams wil Edgar Ramirez in Star Trek (Foto: Novum)