Rutten wacht op beslissing PSV

Sjors (Sj0rSz)

Het contract van Fred Rutten, trainer van PSV, loopt na dit seizoen af. De oefenmeester is aan zijn derde seizoen in Eindhoven bezig en wacht momenteel op een besluit van zijn huidige werkgever.

Volgens Kees Ploegsma, zaakwaarnemer van Rutten, is het gebruikelijk dat de club op een gegeven moment iets laat weten. "Wanneer dat is, weet ik niet. Er is op dit moment in ieder geval niets gepland."

Daarnaast wilde Ploegsma niet ingaan op de wensen, die Rutten aan een eventuele nieuwe overeenkomst met PSV bindt. Bovendien zouden verschillende ploegen uit ons eigen land geïnteresseerd zijn in de diensten van de trainer. Zijn zaakwaarnemer wil dit echter niet bevestigen.

PSV staat op dit moment op de tweede plaats in de Eredivisie en heeft een zes punten achterstand op koploper AZ, dat de eerste wedstrijd van het seizoen van de Eindhovenaren won (3-1). Vervolgens slaagde de ploeg uit de Lichtstad er niet in om de opgelopen achterstand weg te poetsen.

Afgelopen week werden technisch directeur Marcel Brands en algemeen directeur Tiny Sanders gevraagd naar de toekomst van Rutten bij PSV. Beide heren weigerden hier echter op in te gaan.