FOK!film zoekt enthousiaste medewerkers

Peter (Symphonic)

Filmkenners opgelet! Zoals de titel van dit nieuwsbericht al verklapt zoeken wij bij FOK!film mensen. Heb jij zin, interesse en tijd om bij ons te komen schrijven? De volgende opties hebben wij voor je in de aanbieding:

Nieuwsposters

Dagelijks is er op elk moment van de dag ontzettend veel nieuws in de wereld van film, televisie en de bijbehorende entertainment. Als nieuwsposter zorg jij er voor dat iedereen dit nieuws op FOK!film kan lezen. Nieuwsposters kunnen na een maand proeftijd doorgroeien naar reviewer, waardoor er dvd-films en bioscoopfilms bekeken kunnen worden, ruim voordat deze verschijnen.

Bioscoopreviewer: persvoorstellingen

Ben jij een echte filmfreak en zou je graag als een van de eersten in Nederland een film op het witte doek willen zien? Dat komt dan goed uit, want de filmsectie van FOK!reviews is op zoek naar enthousiaste reviewers die premières willen bezoeken en deze vervolgens willen beoordelen.

Persvoorstellingen vinden doorgaans in Amsterdam plaats, waarbij de accreditatie wordt verzorgd door FOK!, maar de reis naar Amsterdam op eigen gelegenheid moet worden gemaakt. Naast de gevraagde voorwaarden (zelfstandig de plaats van voorstelling kunnen bereiken, doorgaans overdag beschikbaar zijn en uiteraard gek zijn van films), dien je ook een goede taalbeheersing te hebben. 

Bioscooprecensent: reguliere voorstellingen

Ben jij een echte filmfreak en zou je graag als een van de eersten in Nederland een film op het witte doek willen zien? Dat komt dan goed uit, want de filmsectie van FOK!reviews is op zoek naar enthousiaste reviewers die bioscoopfilms willen bezoeken en deze vervolgens willen beoordelen.

Bioscoopfilms zijn door geheel Nederland te bekijken. Bij FOK!film heb je de mogelijkheid om in bepaalde bioscopen in Nederland de films gratis te bekijken, met de voorwaarde van minimaal drie recensies per maand. Het voordeel van reguliere bioscoopvoorstellingen is dat deze 's avonds te bezoeken zijn, dus een ideaal momentje voor na een werkdag.

Naast de gevraagde voorwaarden (een bioscoop in de buurt hebben en uiteraard gek zijn van films), dien je ook een goede taalbeheersing te hebben.

Photoshoppers

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden en dat geldt ook op FOK!film. Als photoshopper zorg je voor de aankleding van artikelen. Tevens zijn er periodieke themaweken, waarbij de hele site een ander uiterlijk krijgt, en wisselen onze headers regelmatig. Hiervoor ben jij mede verantwoordelijk als photoshopper.

Wat kunnen wij jou bieden?

- Een leerzame functie bij een leuke site

- Een goede referentie voor op de cv

- De mogelijkheid tot creatieve ontplooiing

- Een speelplaats om jouw creativiteit op los te laten

- Ervaring op het gebied van schrijven, taalkennis en eventueel pr-gerelateerde zaken

- Het opbouwen van een netwerk 

- Eens in de zoveel tijd gezellige meet met de crew (is niet verplicht, wel leuk)

Heb je interesse in één of meerdere van de bovenstaande functies, stuur dan een mail naar film@fok.nl o.v.v. FOK!film >functie< en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld in de mail de gewenste functie, waarom je die functie wil en hoeveel tijd je voor FOK!film hebt. Je kunt je aanmelden tot 21 december 2011