Karelse wil Bayram behouden voor NAC

donroyco

Ömer Bayram ontwikkelde zich stormachtig bij NAC, maar gaf aan weg te willen bij de Bredase club. Trainer John Karelse ziet hem het liefst nog even bij de club blijven. NAC onderhandelt momenteel met het Turkse Kayserispor over de 20-jarige Bayram. Karelse vindt het verstandiger als de aanvaller blijft.

"Ik betwijfel of het in het belang van Ömer is om weg te gaan. Voetballen is in zijn belang, dat geld komt later wel. En bovendien: bij ons wordt hij gewaardeerd en kan hij ook heel goed verdienen", zei hij tegen BN/De Stem.

"Als ik met een jonge jongen praat, moet het over voetbal gaan. Over de manier waarop een speler zich denkt te kunnen ontwikkelen. Nou, bij NAC kan Ömer zich ontwikkelen. Graag zelfs! De deur staat nog steeds voor hem open. We zien het allemaal geweldig in hem zitten."

Karelse denkt dat Bayram te veel met financiën bezig is. "Het is echt een leuk en goed ventje, maar hij heeft het nu alleen nog maar over geld. Zo lang hij er niet met zijn hoofd bij is, speelt hij niet. Zonde, die jongen wordt helemaal gek gemaakt door zijn omgeving."