NeverDead uit op 3 februari

Mendel (mendelboaz)

Mensen die van games houden met een nogal apart, horrorachtig vleugje eraan houden meestal ook van de games van Konami, publisher van de Silent Hill-reeks. Nu is de releasedatum aangekondigd voor nog zo'n aparte horrorgame van Konami, namelijk de game NeverDead. Op 3 februari mogen we onze eigen ledematen als wapen gaan gebruiken en als hoofd rond gaan rollen.

Naast het gebruiken van je ledematen als wapen, bevat NeverDead ook nog wat andere leuke, aparte dingen. Zo heb je bijvoorbeeld een Vlinderzwaard (Butterfly-Blade). Je speelt in NeverDead als de onsterfelijke Bryce Boltzmann. Je werkt voor een eenheid die demonen bestrijdt. Het doel van het spel is simpel: vermoord zoveel mogelijk demonen. Alhoewel je onsterfelijk bent, zul je tijdens een gevecht stuk voor stuk een ledemaat verliezen. Deze kun je gewoon weer oppakken, aan je lichaam zetten of ze als wapen gebruiken.

Dit klinkt allemaal zeer apart, om het mild uit te drukken, maar wel interessant. Nog even wachten tot 3 februari, want dan komt de game uit op Xbox 360 en PlayStation. Als het zover is, kun je rondrollen als hoofd zo veel je maar wilt.