Enorm orgasme wordt studente fataal

Djeez

Je hebt het niet van ons, maar diverse bronnen maken melding van een bizar sterfgeval. De 21-jarige Bianca Borges Bezerra heeft vorige maand het loodje gelegd na een orgasme dat maar liefst 12 minuten aanhield.

De studente uit het Braziliaanse Belém had een lesbische relatie met een medestudente. Tijdens een wilde vrijpartij kreeg Bianca een spetterend orgasme. "Ze hield de matras met haar nagels stevig vast", zo vertelt de vriendin die haar het orgasme bezorgde. "Ze hield haar mond open in een 'O'-vorm, terwijl haar pupillen in haar ogen ronddraaiden alsof zij los waren."

Na tien minuten te hebben gekeken hoe Bianca klaarkwam werd ze toch wat achterdochtig. Bianca bleef namelijk in dezelfde positie liggen, met rollende ogen, open mond en luid schreeuwend. "Na twaalf minuten verloor ze het bewustzijn, waarna ik een ambulance belde."

Eenmaal in het ziekenhuis bleek de studente te zijn overleden. De artsen hebben bevestigd dat het orgasme haar fataal is geworden. Op verzoek van de nabestaanden heeft de politie de zaak in onderzoek. Mogelijk wordt de vriendin van Bianca dood door schuld ten laste gelegd.