Tony Scott verfilmt drugssmokkel met duikboten

Borizzz

Tony Scott gaat de film Narco Sub regisseren en coproduceren. Hoewel details over het scenario nog geheim worden gehouden, lijkt het logisch dat de film gaat over de kleine onderzeeërs die in Zuid-Amerika worden gebouwd om drugs de Verenigde Staten in te smokkelen. Dat schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety.

Zowel drugssmokkel als onderzeeërs zijn bekend filmterrein voor de 67-jarige Scott. Hij maakte eerder de actiefilms Man on Fire en Crimson Tide, beide met Denzel Washington in de hoofdrol.

Het scenario van Narco Sub is van David Guggenheim, een aanstormend talent in Hollywood. De misdaadfilm Safe House, naar zijn script en met Washington en Ryan Reynolds in de hoofdrollen, verschijnt in februari in de bioscoop. Verder bevinden zijn scenario's Stolen, Puzzle Palace en 364 zich in verschillende stadia van productie.

Wanneer Scott aan Narco Sub begint, is nog onbekend. Scott staat er, net als zijn broer Ridley, om bekend zich aan de lopende band bij filmprojecten aan te sluiten om deze dan lange tijd op de plank te laten liggen.