Boze Balotelli trapt kleedkamerdeur kapot

Niels (DerMeister)

Mario Balotelli deed zondag weer eens van zich gelden. De spits van Manchester City botvierde zijn frustratie na een rode kaart op de deur van de kleedkamer.

Balotelli kreeg in het uitduel met Liverpool (1-1) in de slotfase zijn tweede gele kaart. De Italiaan was het duidelijk niet eens met de discutabele beslissing en liep al vloekend van het veld. Engelse media meldden dat Balotelli uit boosheid vervolgens de kleedkamerdeur doormidden schopte.

Mario Balotelli
Boze Balotelli trapt kleedkamerdeur kapot (Foto: Pro Shots)

De spits kreeg na een arm in het gezicht bij Martin Skrtel zijn tweede geel. City-manager Roberto Mancini vond het niet terecht. "Ik had niet het idee dat de scheidsrechter Mario een tweede gele kaart wilde geven. Ik vond het geen kaart. Hij verdiende geen rood", zei Mancini op de clubsite.

"Hij is een jonge speler en erg teleurgesteld, maar die tweede kaart had nooit gegeven mogen worden. Het was gewoon geen overtreding", aldus de Italiaan, die kon leven met de 1-1 uitslag. "Dit was een goed resultaat aangezien we de laatste tien minuten met een man minder speelden."