Angelina blij zware tijd te hebben overleefd

Borizzz

Het had weinig gescheeld of Angelina Jolie had haar jonge, wilde jaren niet overleefd. "Ik ben door zware tijden heen gegaan," bekent de 36-jarige filmster in het Amerikaanse interviewprogramma 60 Minutes. "Gelukkig ben ik niet jong gestorven."

Jolie wil niet in detail treden over deze donkere tijd in haar leven. Ze denkt dat mensen zich wel kunnen indenken hoe ver ze is gegaan. "De meest gevaarlijke en slechte dingen die je je kunt voorstellen, die heb ik wel gedaan."

Volgens de moeder van zes kinderen zijn er genoeg redenen, dat ze nu niet meer in leven zou moeten zijn."Ik heb heel veel geluk gehad. Er zijn andere artiesten en mensen die dit soort dingen niet hebben overleefd."

Hoewel ze niets kwijt wil wat ze dan precies uithaalde, dat Jolie een donkere kant heeft is wel bekend. Zo liep ze tijdens haar huwelijk met Billy Bob Thornton rond met zijn bloed in een hanger om haar nek.

Het brave imago dat de ster de laatste jaren opbouwde met haar regenbooggezin en werk voor de Verenigde Naties, doet vermoeden dat ze haar wilde haren inmiddels kwijt is. "Ik ben nog steeds een bad girl", ontkent de actrice. "Het is nu alleen meer gedoseerd. Die kant behoort nu toe aan Brad. Of aan onze avonturen."


Angelina blij zware tijd te hebben overleefd (Foto: Novum)