Test Drive: Ferrari in maart over de finish

Redactie

Ferrari-fans kunnen eind maart in virtuele versies van hun favoriete auto's racen. Bigben Interactive brengt dan het racespel Test Drive: Ferrari op de markt voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Deze racegame is het twintigste spel binnen de serie die in 1987 begon.

De uitgever heeft nog niet bekendgemaakt welke Ferrari's in het spel verwerkt zijn. De Test Drive-serie staat bekend om het gebruik van luxewagens. Met deze voertuigen moeten gamers zo snel mogelijk de finish halen, terwijl ondertussen opgepast moet worden voor de politie.

Waar de voorgaande spellen, Test Drive Unlimited en Test Drive Unlimited 2, werden gemaakt door Eden Games en uitgegeven door Atari, komt de Ferrari-versie uit de stal van Bigben Interactive. Van Test Drive Unlimited 2 zijn wereldwijd anderhalf miljoen exemplaren verkocht.

Het is niet bekend of Eden Games nog steeds het spel maakt. Volgens de Britse website Eurogamer werkt Slightly Mad Studios aan de Ferrari-racegame. Slightly Mad Studios maakte eerder de racegame Need For Speed: Shift.


Test Drive: Ferrari in maart over de finish