Feyenoord verlengt met geblesseerde Ramsteijn

Frank (franklop)

Verdediger Kaj Ramsteijn blijft tot en met 2014 bij Feyenoord. De 21-jarige, die een aflopend contract had, bereikte daarover een principeakkoord met de Rotterdamse club. Ramsteijn is momenteel geblesseerd aan zijn knie. Daaraan wordt hij woensdag geopereerd. Naar verwachting komt hij dit seizoen niet meer in actie.

Ramsteijn debuteerde vorig seizoen in het betaalde voetbal voor Excelsior. Dankzij zijn goede optredens daar haalde Feyenoord hem terug naar de Kuip. Veel plezier had hij nog niet van zijn overgang, want eind september raakte hij al geblesseerd. Dat was tijdens zijn zevende officiële duel voor de stadionclub.

Technisch directeur Martin van Geel ziet nog veel groeimogelijkheden voor Ramsteijn. "Kaj heeft zijn opleiding bij Feyenoord genoten en kan zich bij deze club ook nog verder ontwikkelen. Hij is een goede verdediger met een prima mentaliteit." Ramsteijn zelf is verguld met het vertrouwen van zijn club ondanks zijn zware blessure. "Het is een grote motivatie dat als ik weer fit ben ik nog twee jaar voor Feyenoord mag spelen."