Wenger ontkent vertrek bij Arsenal

Peterselieman

Arsène Wenger ontkent dat hij overweegt Arsenal te verlaten. In de Franse media doken zaterdag berichten op dat de manager van de Gunners aan het einde van het seizoen zijn positie zou heroverwegen als de prestaties tegenvallen. Wenger ontkent dat op de site van Arsenal ten stelligste. "Ik zal blijven en dat is het. Ik heb hier nog een aantal jaar te gaan."

Wenger zal nooit Arsenal zelf de rug toekeren. "Ik kan alleen voor mijzelf spreken, want de club kan zomaar besluiten morgenochtend afscheid van mij te nemen, maar ik ben volledig toegewijd aan de club en dat zal ik laten zien aan het einde van het seizoen."

Wengers positie stond aan het begin van het seizoen flink onder druk, na een tegenvallende seizoensstart. Mede dankzij de goede prestaties van Robin van Persie heeft Arsenal inmiddels de weg naar boven weer ingezet. Na vijf opeenvolgende overwinningen neemt de Londense club de zevende positie in.

De 61-jarige Fransman is al sinds 1996 coach van Arsenal. Met name in zijn eerste seizoenen was Wenger zeer succesvol. De laatste prijs dateert echter alweer uit 2005.

Arsène Wenger
Arsène Wenger ontkent vertrekt (Foto: Pro Shots)