'Beckhams zoeken huis in Parijs'

static

David en Victoria Beckham zijn op zoek naar een optrekje in Parijs. Volgens de Britse krant The Sunday Mirror gaat Victoria vanwege Davids carrière de komende weken kijken naar appartementen in het meest exclusieve deel van de stad.

David Beckham, die momenteel bij LA Galaxy voetbalt, tekent volgens bronnen binnenkort een contract bij de Parijse voetbalclub Paris Saint-Germain. "David, Victoria en de kinderen vinden hun leven in Los Angeles fantastisch, maar na vijf jaar rondrennen in Hollywood vinden ze het tijd voor verandering", stelt een ingewijde. "Ze willen op de lange termijn in de Verenigde Staten blijven, maar anderhalf jaar in Parijs klinkt erg aantrekkelijk."

Volgens de bron zal vooral Victoria, die haar eigen kledinglijn heeft, het naar haar zin hebben in de Franse hoofdstad. "Ze heeft daar altijd graag willen wonen en is nu erg betrokken bij de modewereld. Het idee dat ze wordt omringd door zoveel creatievelingen in de modehoofdstad van de wereld spreekt haar enorm aan."

Ook voor de vier kinderen van het stel zou de verhuizing goed zijn. "In Parijs zouden ze een andere taal leren en een ander soort mensen leren kennen. Daardoor kunnen ze hun horizon verbreden."