De Boer teleurgesteld na puntenverlies

Niels (DerMeister)

Ajax-trainer Frank de Boer was erg aangeslagen door het nieuwe puntenverlies van zijn ploeg. De Boer was wel tevreden over het vertoonde spel.

Na afloop van het duel met NAC Breda (2-2) was De Boer erg teleurgesteld in het resultaat. "We speelden een goede wedstrijd. Dan is het erg zonde dat we door twee momenten de punten alsnog weggeven in de slotfase."

Het uitvallen van Dimitri Bulykin was nog een extra tegenvaller voor De Boer, die met Siem de Jong en Kolbeinn Sigthórsson al twee geblesseerde spitsen heeft. Tegen de Bredanaars kwam middenvelder Nicolas Lodeiro in het veld als diepe spits. "Ik vond dat Nicolas het aardig invulde voorin", zegt de trainer over de invalbeurt van de Uruguayaan. "We wilden hem misschien al wat eerder brengen, eventueel op de plaats van Christian (Eriksen, red.), maar dit ging ook erg goed."

Het aanwezige journaille vroeg zich af of de verbannen Mounir El Hamdaoui weer in beeld komt, nu er zoveel blessures zijn in de voorhoede. "Mounir heeft nog geen wedstrijd gespeeld dit seizoen. Maar zijn situatie kan altijd veranderen."