The Secret World-trailer geeft Beanie Girl een naam

Stefan Walthie (StefanW)

Het jachtgeweerschietende gezicht van de Templars in The Secret World, tot nu bekend als Beanie Girl, heeft een naam gekregen. In een trailer over het geheime genootschap blijkt dat zij Rose heet en ons genoeg te vertellen heeft over de Templars, de oudste groepering van The Secret World.

The Secret World Rose

In een interview met IGN zegt Ragnar Tørnquist, ontwikkelaar en producer bij Funcom, dat Londen, de thuisbasis van de Templars, het grootste gedeelte in het spel is. Het is ook toegankelijk voor spelers die niet tot de Templars behoren. Het Londen-gedeelte heeft een bar waar spelers kunnen rondhangen, verschillende winkels en zelfs een theater waar spelers een toneelstuk kunnen opvoeren. Voor de echte vechtersbazen heeft men ook in de krochten van Darkside een free-for-all pvp-fightclub.

Tørnquist legt uit dat de Templars, in tegenstelling tot de andere genootschappen van The Secret World, er geen probleem mee hebben als de wereld weet dat zij bestaan en zij doen ook geen moeite om de geruchten te ontkrachten. Hun enige doel is het kwaad verslaan en de wereld leiden met regels en discipline. Daarnaast mogen zij graag de hoofden inslaan van de Illuminati, één van de andere genootschappen.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor The Secret World.