Douglas denkt aan vertrek bij FC Twente

Sjors (Sj0rSz)

FC Twente lijkt aan het einde van het seizoen afscheid te moeten nemen van Douglas. De verdediger van de Tukkers heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, maar voorzitter Joop Munsterman probeert de 23-jarige voetballer te verleiden tot een langer verblijf.

Deze pogingen hebben tot op heden echter weinig succes gehad. Douglas is namelijk van mening dat hij toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière en zit niet te wachten op een verbeterde aanbieding. "Ik heb nog niets gehoord over een nieuw contract en wat mij betreft hoeft dat ook niet", liet hij in Voetbal International weten.


Douglas denkt aan vertrek bij FC Twente (Foto: Pro Shots)

"Als het aan mij ligt maak ik dit seizoen bij FC Twente af en daarna is het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Ik voel aan alles dat ik daar klaar voor ben."

Mocht Douglas aanbiedingen van FC Twente blijven weigeren, dan is de kans groot dat hij Enschede aan het einde van het seizoen verlaat. Op die manier kunnen de Tukkers namelijk nog iets aan hem verdienen, aangezien de club uit de Grolsch Veste nog een optie voor een jaar heeft.