Pauleta adviseert PSG: "Haal C. Ronaldo"

Sjors (Sj0rSz)

Paris St. Germain hoopt de stap naar de top te maken. Volgens oud-spits Pedro Pauleta is zijn landgenoot Cristiano Ronaldo als een ideale aanwinst.

Paris St. Germain heeft na de overname door Qatar Investment Authority al bijna negentig miljoen euro uitgegeven. Dat werpt zijn vruchten af. Met onder meer topaankoop Javier Pastore presteren de Parijzenaars goed in eigen land. De hoofdstedelingen staan aan kop in de Ligue 1.

Voormalig PSG-spits Pauleta is gelukkig met de ontwikkeling bij zijn oude club. "Ik ben erg blij dat ze aan de leiding staan en serieus meedoen om de landstitel. Dat verdienen de supporters", zei de Portugees tegen RMC. "Er zijn goede spelers gekomen en het is goed dat Leonardo er zit."

"Het is mooi om te zien dat dergelijke vakmensen willen komen. De komst van de investeerders bevalt iedereen goed. Ze kunnen iedereen kopen en ik adviseer hen om Cristiano Ronaldo aan te trekken. Het is daarnaast belangrijk dat in de jeugdopleiding wordt geïnvesteerd. Er lopen zoveel talenten rond in Frankrijk en Paris Saint-Germain stond altijd bekend om de goede opleiding."