Website van het Jaar bekendgemaakt

Marc (MPG)

De winnaars van de Website van het Jaar-verkiezing van MetrixLab en e-business magazine Emerce zijn donderdag bekendgemaakt. Helaas viel FOK! dit jaar niet in de prijzen, in tegenstelling tot vorig jaar, toen FOK! de award voor 'beste Nieuws- en Informatiesite' in ontvangst mocht nemen. Deze eer viel dit jaar Tweakers.net ten deel.

FOK! feliciteert uiteraard alle winnaars van harte. In het bijzonder Tweakers.net, winnaar van Dé Website van het Jaar. Wij feliciteren onze vrienden van Tweakers.net bovendien met hun awards in de categorieën 'Prijsvergelijker', 'Communities & Sociale Netwerken' en 'Nieuws & Informatie'.

Uitreiking
Tijdens de feestelijke awardshow in de Beurs van Berlage in Amsterdam is admin Breuls aanwezig geweest. "Helaas mensen, geen prijs voor FOK!", twittert hij. FOK! is desalniettemin enorm blij ook dit jaar weer op massale wijze door het stemmend publiek te zijn geëerd. Namens alle crew van FOK! willen wij iedereen die zijn stem heeft uitgebracht daarom bedanken.

Website van het Jaar
De Website van het Jaar-verkiezing draait om de websites die volgens de Nederlandse internetgebruiker het beste en populairst zijn. Het publiek kan haar favoriet beoordelen op inhoud, navigatie en ontwerp. De website met de hoogste kwaliteitsscore wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de site met de meeste stemmen.

In de ruim zes weken waarin het publiek zijn stem kon uitbrengen, is er ruim 700.000 keer gestemd.

FOK!: een schat aan informatie
Dat FOK! ook dit jaar een nominatie in de categorie 'Beste website nieuws en informatie', komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De verschillende onderdelen van FOK! bieden haar circa 360.000 geregistreerde gebruikers een schat aan informatie en nieuws over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Naast de frontpage, boordevol algemeen nieuws, columns, reviews en fotoreportages, heeft FOK! een enorm forum waar werkelijk alle onderwerpen die je je kunt voorstellen, besproken kunnen worden. Daarnaast biedt FOK! ook een nog altijd groeiende sportsite, een gamessite waar alle ins en outs uit de gamingwereld te vinden zijn, een hilarisch weblog en niet te vergeten een splinternieuwe filmsite.

Op naar volgend jaar!