Schrijver gevonden voor nieuwe X-Men film

dekatophetspek

De dit jaar verschenen X-Men film was een stuk succesvoller dan de vorige uitstapjes van de superhelden. X-Men: First Class ging ironisch genoeg met sprongen vooruit ten opzichte van de ietwat teleurstellende X-Men: The Last Stand en X-Men Origins: Wolverine. Het zal dan ook weinigen verrassen dat er al een opvolger in de planning is.

Er zijn nog weinig details vrijgegeven maar de naam van Simon Kinberg wordt genoemd als mogelijke schrijver van het scenario voor de nieuwe X-Men film. Kinberg schreef eerder scripts voor films als Mr. & Mrs. Smith en Sherlock Holmes. Ook was hij verantwoordelijk voor het script van de minst succesvolle film uit de X-Men reeks, The Last Stand.

Het is nog onbekend of ook Matthew Vaughn weer op de regiestoel plaats zal nemen. Vaughn schreef het scenario voor de eerste X-Men film die door Simon Kinberg werd geproduceerd. Ook zijn er nog geen namen vrijgegeven van de cast voor deze film. Uitgaande van de vorige delen mogen we verwachten dat we in elk geval James McAvoy (de jonge Charles Xavier), Michael Fassbender (Magneto) en January Jones (Emma Frost) terug zullen zien.