Superboer Evers ziet kansen in Enschede

Sjors (Sj0rSz)

De Graafschap speelt zondag in de Grolsch Veste tegen FC Twente. De jonge verdediger ziet wel kansen voor de Doetinchemmers.

Evers groeide dit jaar uit tot vaste waarde rechts achterin bij De Graafschap. Het 20-jarige talent staat zondag waarschijnlijk ook tegen Twente in de basis. Donderdag wonnen de Tukkers nog van Odense BK.

"Zij hebben die wedstrijd in de benen en dat is een voordeel voor ons. Toen wij een dubbel programma hadden, merkte je toch dat je een paar dagen nodig hebt om te herstellen", ziet Evers de midweekse wedstrijd van de Enschedeërs positief. Eerder wist Twente niet te winnen van SBV Excelsior na een Europese wedstrijd.

"FC Twente stelt veel aanvallende spelers op", vervolgt hij tegenover Omroep Gelderland. "Zij zullen ons onder druk willen zetten en dekken ook veel door. De ruimte achter de laatste lijn moeten wij dus benutten met Poepon of De Leeuw. Wij spelen met een blok op een goed bezet middenveld en moeten zorgen dat we dicht bij elkaar blijven", legt Evers uit.