Phoenix Online zoekt sponsoren voor nieuwe game

Victor (albedo)

Phoenix Online werkt momenteel aan een nieuw project in samenwerking met Jane Jensen, Cognition: an Erica Reed thriller. Om dit project goed van de grond te krijgen zijn de ontwikkelaars een campagne begonnen waarin ze om jouw hulp vragen!

Cognition gaat over FBI agent Erica Reed, die opzoek gaat naar de moordenaar van haar broer. De agente heeft een paranormale gave, door objecten aan te raken kan ze het verleden zien. Voor de ontwikkeling van dit avontuur is team van idie-ontwikkelaars samengekomen. Zo werken Khaeon Gamestudio (Star Defense, Titan Wars) eraan mee in samenwerking met designer Jane Jensen(Gabriel Knight, Gray Matter). Het artwork wordt verzorgd door Romano Molenaar(X-Men, Tomb Raider, Witchblade).

Om de ontwikkeling van de game te financieren is Phoenix Online een actie begonnen, de Kickstarter Campaign. Hiermee vragen ze om een kleine bedragen zodat de game sneller gerealiseerd kan worden. Natuurlijk wordt je gift beloond, zo kun je gesigneerde kopieën van de soundtrack krijgen, gratis kopieën van de game, toegang krijgen tot beta-testing van de game, je naam zien bij de credits en je kunt zelfs mede ontwikkelaar worden aan de game. Interesse? Neem dan een kijkje op de Phoenix Online website.