Vervolg Chronicles of Riddick op losse schroeven

Borizzz

Het is nog maar de vraag of er een vervolg op The Chronicles of Riddick komt. De filmopnamen zijn stilgelegd, omdat al weken niet betaald wordt. Deze week zijn alle medewerkers uit de opnamestudio in het Canadese Montreal gezet, vertelt de eigenaar van die studio aan entertainmentwebsite TMZ.

Woensdag is iedereen op straat gezet en zijn de sloten verwisseld, vertelt studio-eigenaar Michel Trudel aan TMZ. Hij zegt dat productiemaatschappij One Race Films een betalingsachterstand heeft. Niet alleen de studio moet nog betaald worden, ook de crew zou al weken niet betaald krijgen.

One Race Films is opgericht door acteur Vin Diesel, die in 2004 de hoofdrol speelde in The Chronicles of Riddick. In het vervolg, The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking, zou Diesel wederom de hoofdrol voor zijn rekening nemen. Ook wil hij de film produceren.

Als One Race Films over de brug komt, kunnen de opnamen voor Dead Man Stalking wat Trudel betreft doorgaan. Vin Diesel heeft nog niet gereageerd op het bericht.