Sneeuwwitje heeft een nieuwe dwerg

Borizzz

Op de set van een van de grotere sprookjesverfilmingen van dit moment bleek dat Sneeuwwitje voor een nieuw dwergje het huishouden zal gaan doen. In Snow White and the Huntsman neemt Johnny Harris de rol van Dwerg Nero over.

Harris, die op dit moment bezig is met de de bovennatuurlijke film The Fades, neemt volgens The Independent de plaats over van Stephen Graham. Graham is naar verluidt te druk met de miniserie Parade's End.

In Snow White and the Huntsman wordt het klassieke sprookje flink hervormd door meer achtergrond te geven aan Eric, de jager die door Ravenna wordt ingehuurd om Sneeuwwitje te vermoorden. Zoals bekend weigert hij dit door te zetten en besluit hij haar mentor te worden. De twee zijn uiteindelijk genoodzaakt om op de vlucht te slaan.

Kirsten Stewart zal te zien zijn als een gewapende Sneeuwwitje in een harnas. Chris Hemsworth is de jager Eric die zijn vrouw heeft verloren en vervolgens wraak wil nemen op de koningein. Charlize Theron speelt deze koningin die Sneeuwwitje koste wat het kost dood wil hebben. Sam Clafin speelt tenslotte de prins, die valt voor de charmes van Sneeuwwitje.

Snow White and the Huntsman is vanaf 1 juni 2012 te zien in de bioscoop.