Creëer alvast je personage voor Saints Row: The Third

Menno (tuut-chips)

De bèta van het Initiation Station van Saints Row: The Third is vanaf 1 november beschikbaar. Voor iedereen die het Saints Row Double Pack heeft gekocht, of een preorder had voor Red Faction: Armageddon, is de bèta nu al beschikbaar. In het Initiation Station kun je alvast je personage voor Saints Row: The Third creëren.

Het Initiation Station is enorm uitgebreid en je kunt bijna elk personage dat je kunt bedenken, ook daadwerkelijk maken. In het Initiation Station kun je ook je creaties uploaden naar SaintsRow.com, alwaar je kunt stemmen op je favorieten en anderen jouw creaties kunnen bekijken. 

Vanaf 15 november, als de game uitkomt, kun je je zelfgemaakte personages downloaden in Saints Row: The Third en gebruiken in de game. Eén van de leukste features is echter dat je ook de characters kan gebruiken die anderen hebben gemaakt. Met een beetje geluk kun je straks dus met Obama, Balkenende, Bill Murray of Bobby Kotick een ravage aanrichten in Steelport.

THQ en Volition hebben vast een trailer gemaakt om je de weg te wijzen in het Initiation Station. Deze is hieronder te bekijken. We hebben ook de hand weten te leggen op een aantal screenshots, die tevens onder dit bericht staan om bekeken te worden.