Ecclestone vreesde voor niet doorgaan GP India

Peterselieman

Formule 1-baas Bernie Ecclestone heeft toegegeven dat hij zich zorgen maakte over het doorgaan van de Grand Prix van India. Hij hield in de media vol dat het Buddh International Circuit op tijd gereed zou komen, maar geeft nu in The Guardian aan dat hij zelfs twee weken geleden nog twijfels kende.

"Twee weken geleden was ik nog pessimistisch. Ik had foto's ontvangen van hoe het er toen uitzag en dacht dat ze de boel nooit op tijd op orde zouden krijgen. Het zag er niet best uit. Maar wat ze sindsdien hebben gedaan, is geweldig," zei Ecclestone in The Guardian. De Birt heeft er nu wel vertrouwen in. "De laatste foto's zien er echt geweldig uit. De mensen in India zijn er bovendien op gebrand er een succes van te maken en het is duidelijk dat ze veel om de Formule 1 geven."

De Brit denkt verder dat de laatste drie races van het seizoen leuk zullen gaan worden. "De coureurs hoeven zich niet meer druk te maken om het kampioenschap, dus ze kunnen gewoon vrijuit racen en gaan allemaal dus voor de overwinning. De Grands Prix die nog volgen, gaan daardoor heel spannend worden."