Kim Kardashian scoort weer een filmrol

Redactie

Kim Kardashian gaat het na twee weinig succesvolle filmrollen weer proberen als actrice. De realityster, die vrijdag haar 31e verjaardag vierde, heeft een rol gescoord in The Marriage Counselor van regisseur Tyler Perry. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-website Deadline.

The Marriage Counselor gaat over een hoogopgeleide relatietherapeut die de sleur in haar eigen huwelijk niet kan doorbreken. Daarom gaat ze vreemd met een van haar cliënten. De relatietherapeut wordt gespeeld door Jurnee Smollnett, bekend van films als The Great Debaters en Jack. Kardashian speelt een van haar medewerkers, Ava.

Kardashian, bekend dankzij de realityserie Keeping Up With the Kardashians, was eerder te zien in de komedies Deep in the Valley en Disaster Movie. Daarin had ze echter kleine rollen, haar aandeel in The Marriage Counselor is volgens Deadlline groter.

De opnamen voor The Marriage Counselor gaat woensdag van start. De film moet volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien. Wanneer Nederlanders weer kunnen genieten van Kardashians acteerkunsten, is niet bekend.