Adriaanse: "Het verschil was groot"

Niels (DerMeister)

Co Adriaanse zag vanavond een sterk FC Twente, dat uiteindelijk met 4-1 zegevierde bij het Deense Odense BK. De oefenmeester kon niet meer dan tevreden zijn.

Twente leidde halverwege de wedstrijd al comfortabel met 0-2. Adriaanse was verbaasd over het krachtsverschil tussen beide ploegen. "Het verschil was groot. Soms leek het wel een trainingspartijtje. En we speelden nog uit ook", zo liet hij weten aan het Algemeen Dagblad. Ook was de oefenmeester blij met de rentree van Nacer Chadli.

De Belg was lange tijd afwezig, maar maakte vanavond zijn eerste minuten van dit seizoen. Chadli deed dat met verve, want de aanvaller had met een treffer en een assist een aandeel in de comfortabele zege. "Hij heeft een fantastische rentree gemaakt. Het was heel attent dat hij meteen op de goede plek stond. Met hem erbij krijgen we alleen maar meer mogelijkheden wat de opstelling betreft."

Chadli had zelf ook een goed gevoel overgehouden aan zijn rentree. "Ik ben blij dat ik er weer ben. Ik wilde gewoon weer het veld in, kijken hoe het zou gaan. Het is prachtig dat ik meteen bij een paar beslissende acties betrokken was. Door die blessure heb ik een paar vervelende maanden gehad. Nu voel ik me bijna weer honderd procent."