Steven Tyler's autobiografie mogelijk verfilmd

Redactie

Het leven van Aerosmith-frontman Steven Tyler wordt mogelijk verfilmd. Hollywoodregisseur Ron Howard, bekend van The Da Vinci Code en A Beautiful Mind, heeft de rechten van zijn autobiografie gekocht. Wanneer de film in productie gaat, is nog onduidelijk. "Het gebeurt als mijn vliegtuig neerstort, of nog tijdens mijn leven," zegt Tyler tegen het Amerikaanse modeblad Women's Wear Daily.

De autobiografie getiteld Does the Noise in My Head Bother You? is dit jaar uitgekomen. "Het is een verzameling van gedachten", vertelt de zanger. "Het is alle shit waar ik de afgelopen veertig jaar over heb nagedacht." Tyler vindt het niet gek dat er een film over zijn leven komt. "De hele Aerosmith-belevenis is een droom die waarheid is geworden. Iedere keer als er iets gebeurt denk ik: is dit een film?"

De zanger heeft met Andy Hilfiger, de broer van Tommy, de kledinglijn Andrew Charles gelanceerd. Het duo ontwerpt excentrieke kleding voor mannen en vrouwen. Met zijn band Aerosmith werkt Tyler momenteel aan een nieuw album.