Erven 2Pac zien geld in sekstapenummer

static

De erven van 2Pac hebben kenbaar gemaakt te willen onderhandelen over een onbekend nummer van de rapper. Er is een miljoen dollar geboden voor een lied dat voorbijkomt op de recentelijk opgedoken sekstape van 2Pac en daar hebben de erfgenamen best oren naar.

De potentiële koper, de baas van het Amerikaanse drankmerk NOHO, liet onlangs weten de rechten van het onbekende nummer te willen kopen, om het deuntje te gebruiken als herkenningsmelodie van zijn bedrijf. De erven hebben inmiddels contact gezocht en gaan met de NOHO-baas om de tafel zitten, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Er is wel een probleem: niemand weet om welk nummer het gaat. Het nooit uitgebrachte lied van 2Pac wordt afgespeeld op de sekstape terwijl de rapper oraal wordt bevredigd. Hoe de track heet en wie de rechten heeft is echter onduidelijk. Volgens TMZ hopen de erven, mocht de rechthebbende niet worden gevonden, een ander nooit uitgebracht nummer van 2Pac te verkopen aan de zakenman.

De sekstape van de rapper, die eigenlijk Tupac Shakur heet, stamt uit 1991. Hij overleed vijf jaar later, nadat hij werd neergeschoten in Las Vegas.