RAGE-patch beschikbaar voor pc

Pheno

Pc-eigenaren zullen blij zijn dat id Software een pc-patch klaar heeft gestoomd voor RAGE om de grootste problemen met vooral videokaartdrivers op te lossen.

"Rage zet standaard de video-instellingen lager om het spel te laten werken met een breed scala van hardware- en softwareconfiguraties. Helaas is het niet mogelijk om te anticiperen op alle mogelijke grafische stuurprogramma's in combinatie met alle hardware- en softwareconfiguraties", geeft id Software aan. "Om deze reden verhogen we de video- en grafische instellingen niet automatisch in RAGE, omdat dit zou kunnen leiden tot negatieve effecten op de specifieke hardware-en software configuraties. De originele versie van Rage gaf niet veel grafische opties voor mensen om mee kunnen tweaken, omdat sommige van deze instellingen, hoewel wenselijk vanuit een kwalitatief perspectief, gewoon niet werken op specifieke configuraties door hardware beperkingen of driverbugs. Op veler verzoek voor meer grafische opties, werkt deze patch het menu voor video-instellingen bij. Echter zal niet iedereen in staat zijn om de instellingen te verhogen door hardwarebeperkingen of driverbugs".

De gehele changelist is op Steam te lezen als je goed bent in afkortingen en andere abracadabra-instellingen voor je videokaart.