Paul McCartney geeft voor derde keer jawoord

Redactie

Ex-Beatle Paul McCartney is zondag getrouwd met Nancy Shevell. De 69-jarige Brit en de 51-jarige Amerikaanse gaven elkaar in een stadhuis in Londen het jawoord.

McCartney en Shevell werden bij het stadhuis van Marylebone opgewacht door honderden mensen. De twee zwaaiden naar de fans en fotografen, waarna ze trap van het gebouw opliepen.

Shevell droeg een witte jurk ontworpen door McCartneys dochter Stella. De jongere broer van Paul, Mike trad op als getuige en zijn 7-jarige dochter Beatrice als bruidsmeisje.

Even verderop bij het huis van McCartney vindt de receptie plaats. Daar is voor de gelegenheid een grote tent opgezet.

Het is het derde huwelijk voor de zanger, die eerder trouwde met de in 1998 aan borstkanker overleden Linda Eastman. In 2002 beloofde hij eeuwige trouw aan Heather Mills, maar dat huwelijk eindigde in 2008. Paul kreeg drie kinderen met Linda en adopteerde haar dochter. Met Mills kreeg hij dochter Beatrice.

McCartney kreeg vier jaar geleden een relatie met Shevell, die hij in april ten huwelijk vroeg. Voor de Amerikaanse is het haar tweede huwelijk.

Saillant detail is dat McCartneys bruiloft met Shevell plaatsvindt op de verjaardag van ex-Beatle John Lennon. De in 1980 overleden zanger, die veel Beatle-hits schreef met McCartney, zou zondag 71 jaar zijn geworden.