Vitesse: eventueel vertrek Jordania niet desastreus

Peterselieman

Mocht Merab Jordania er op een moment genoeg van hebben bij Vitesse, dan is zijn vertrek op te vangen. Dat zegt algemeen directeur Paul van der Kraan vandaag op Omroep Gelderland.

Alle uitgaven van Vitesse zijn voor anderhalf seizoen gedekt zodra Jordania besluit om de club te verlaten. Daarnaast zijn de Arnhemmers volgens Van der Kraan hard op weg om schuldenvrij te worden. Een vertrek van de eigenaar zou niet wenselijk zijn, maar ook niet desastreus.

Het nieuwste project van Vitesse is de ontwikkeling van het trainingscomplex Papendal. Eind dit jaar of begin volgend jaar worden de eerste werkzaamheden opgestart. Begin 2013 moet het complex ingrijpend aangepast zijn.

Merab Jordania streek in oktober vorig jaar neer in Arnhem. Sindsdien droomt FC Hollywood aan de Rijn van de landstitel en wordt er gemikt op seizoen 2012-2013. Er werden spelers gehaald en er vertrokken spelers. Soms de spelers die eerst door hem werden gehaald. Na een desastreus eerste jaar (vijftiende plek in Eredivisie) staan de Arnhemmers nu zesde.